Cardiform plata și livrarea

Garanția de originalitate – cumpărați pe site-ul oficial

Pentru a plasa o comandă, completați un formular de cerere online, furnizați datele dvs. personale (număr de telefon, nume) și așteptați un apel de la managerul dvs.

Acesta vă va suna înapoi în termen de 30 de minute. Puteți obține sfaturi gratuite la telefon despre efectul produsului, mărturie, metoda de aplicare. Angajatul vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui în mod confidențial despre cum să pierdeți în greutate în mod eficient.

Plata produsului se face la primirea coletului la oficiul poștal, în biroul companiei de transport sau prin curierat. Timpul de livrare depinde de regiunea în care locuiți. Toate detaliile legate de expediere pot fi discutate la telefon cu un angajat al companiei. Veți avea posibilitatea de a verifica conținutul pachetului înainte de a plăti.

Complexul Cardiform este expediat în toată țara. Produsul este vândut pe site-ul oficial prin intermediul formularului de feedback.

Fiecare client își poate pune întrebări fie prin telefon, fie prin e-mail. Un serviciu de asistență unică va răspunde într-o zi. Trebuie doar să completați formularul special de feedback.

Reprezentantul oficial al producătorului nu solicită plata în avans pentru bunuri. Prin urmare, nu există niciun risc pentru cumpărător.

Timp de livrare în zile

De la 2

În funcție de locul în care locuiți.

Până la 10

Plata coletului se face la primire, nu este necesară plata în avans. Vă rugăm să verificați integritatea coletului.

Coletul este expediat în ziua în care comanda este confirmată. Timpul de livrare depinde de regiunea de reședință și variază între 2 și 10 zile.

Plata se face la primirea coletului.

Doar astăzi 318 RON
159 RON
Distribuie prietenilor
Cardiform România