Cardiform instrucțiuni

Cardiform instrucțiuni

Utilizarea corectă a produsului este o garanție a eficacității acestuia. Puteți fi siguri că veți obține un efect pozitiv, inclusiv curățarea vasculară, dacă țineți cont de toate dozele.

Înainte de a utiliza medicamentul, se recomandă pregătirea organismului pentru tratamentul complex al simptomelor de hipertensiune arterială. Pregătirea include:

 • evitarea completă a medicamentelor, dacă este posibil, în timpul tratamentului. Nu utilizați Cardiform împreună cu antibiotice.
 • să vă normalizați somnul și regimul nutrițional. Acest lucru va ajuta ca medicamentul să fie absorbit mai bine;
 • dacă sunteți bolnav de răceală, gripă sau infecții respiratorii acute, așteptați până când vă veți fi recuperat complet.

Utilizarea medicamentului se reduce la următoarele instrucțiuni ale producătorului:

 1. Pentru un tratament complex, se prescrie 1 capsulă de 2 ori pe zi. Copiilor li se poate administra o doză mai mică, în funcție de decizia medicului.
 2. Frecvența de utilizare nu este mai mare de o capsulă la 8 ore. Puteți lua o capsulă dimineața și alta seara înainte de culcare.
 3. Beți multă apă – cel puțin un pahar de lichid limpede, filtrat (250 ml).
 4. Luați de două ori pe zi, timp de cel puțin 30 de zile. Perioada maximă de administrare este de 60 de zile.

Fiți atenți! Copiilor cu vârsta sub 5 ani trebuie să li se prescrie numai sub supravegherea unui medic.

Pentru o mai bună absorbție a componentelor naturale ale medicamentului complex trebuie luat cu 30 de minute înainte de masă.

Și aici este o listă de lucruri de făcut atunci când nu se recomandă administrarea medicamentului:

 • spălați o capsulă cu lapte – înfășoară mucoasa gastrică și afectează absorbția componentelor naturale;
 • apa minerală nu este potrivită pentru a bea medicamentul. Băutura este îmbogățită cu un număr mare de ingrediente naturale, inclusiv fier și calciu. Acest lucru crește riscul unei reacții chimice.

Dacă uitați să luați capsula la data stabilită, procedați conform instrucțiunilor:

 1. Dacă a mai rămas prea puțin timp până la următoarea doză, atunci nu trebuie să luați comprimatul suplimentar pe care l-ați uitat.
 2. Vă amintiți să vă luați medicamentul cu câteva ore înainte de următoarea doză? Beți imediat capsula și următoarea conform programului. Sau puteți să o luați pe cea uitată și să amânați punctul de plecare.

Respectarea regulilor de administrare poate avea un efect foarte mare, dacă nu chiar decisiv, asupra efectului medicamentului! Amintirile de pe telefonul mobil vă pot ajuta să vă luați medicamentele în mod regulat.

Doar astăzi 318 RON
159 RON
Distribuie prietenilor
Cardiform România