Cardiform compoziție

Compoziție

Ingrediente pentru remedierea hipertensiunii arteriale

Compoziția produsului Cardiform conține numai componente naturale, în special extracte din plante cu proprietăți medicinale dovedite. Formula sa nu conține niciun ingredient chimic, care ar putea provoca alergii sau efecte secundare.

Numai Cardiform se poate lăuda cu o eficiență atât de mare în curățarea vaselor de sânge și în restabilirea unei tensiuni arteriale normale, datorită combinației corecte de componente active din compoziția naturală. Aici intervine în plină forță efectul sinergic.

Pantohematogen

Pantohematogen dizolvă eficient, dar fără a dăuna organismului, toxinele, apoi le elimină împreună cu excesul de colesterol. Reduce puternic riscul de accident vascular cerebral, atac de cord, tromboză.

Extract de guava

Extractul de guava este o componentă naturală care crește elasticitatea pereților vaselor de sânge, făcându-i mai puternici. Extractul reduce riscul de ateroscleroză, accident vascular cerebral, atac de cord.

Urzică

Extractul de plantă de urzică este un antioxidant și anticoagulant de origine naturală. În acest sens, componenta normalizează pulsul, întărește miocardul și îmbunătățește activitatea inimii.

Discorea

Componentele din extractul de fructe de discoreea îmbunătățesc aportul de oxigen către țesuturile și organele din tot corpul. Îmbunătățește aportul de oxigen, curățând vasele de sânge de plăcile de colesterol.

Extract din fructe de fenicul

Extractul de fenicul elimină simptomele neplăcute ale hipertensiunii, cum ar fi amețeli, amorțeală la nivelul brațelor și picioarelor, vasospasme. Îmbunătățește funcția mușchiului cardiac, întărește sistemul imunitar.

Ginkgo biloba

Extractul din frunze de Ginkgo biloba completează organismul cu vitamine deficitare, dizolvă toxinele și colesterolul de pe pereții vaselor de sânge. Stimulează circulația sângelui nu numai în organism, ci și în creier.

Extract de afine

Extractul de lingonberry redă elasticitatea vaselor de sânge, crește lumenul acestora și, astfel, încetinește procesul de regenerare. Lingonberry este, de asemenea, bogat în vitamine valoroase.

Doar astăzi 318 RON
159 RON
Distribuie prietenilor
Cardiform România